Veel mensen hebben op een bepaald moment in hun leven behoefte aan verandering en of persoonlijke ontwikkeling. Deze behoefte kan een gevolg zijn van een ingrijpende gebeurtenis in je leven of de behoefte ontstaat van binnen uit. Ieder mens is in staat om tot verandering en ontwikkeling te komen en soms is daar begeleiding bij nodig.
Mijn manier van werken is door persoonlijk in gesprek te gaan en regelmatig oefeningen toe te passen. Dit kunnen ontspanningoefeningen zijn of een visualisatie.
We kunnen ook gebruik maken van kaarten, muziek of andere oefeningen om inzicht te geven in wat jou innerlijk roert. We onderzoeken je overtuigingen en gaan kijken welke overtuigingen nog dienend zijn en welke losgelaten kunnen worden. Daarnaast ga je ontdekken wat je nodig hebt om te ontwikkelen en groeien.
Door mijn sterk invoelend vermogen en positieve instelling motiveer ik jou de verbinding met jezelf en anderen te versterken, want vanuit verbinding met jezelf en anderen sta je in eigen kracht!

We hebben eerst een kennismakingsgesprek waarin je me kan vertellen over je hulpvraag en eventueel vragen aan mij kan stellen.
Na dit kennismakingsgesprek beslissen we beide of we een traject in willen gaan.

Wat doe ik voor bedrijven en organisaties?

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van mijn expertise. Bijvoorbeeld als een medewerker vast dreigt te lopen of als er sprake is van verstoorde relaties op de werkvloer kan ik individuele begeleiding op maat geven.
Natuurlijk kan er ook begeleiding ingezet worden ter verbetering van de kwaliteit van de organisatie. Als medewerkers en management de mogelijkheid krijgen tot persoonlijke ontwikkeling komt dit altijd ten goede aan de organisatie. Door mijn ervaring en opleiding ben ik goed in het coachen van leidinggevenden. Ik kan ze begeleiden bij persoonlijk leiderschap warme zakelijkheid.
Kortom mogelijkheden genoeg ik vertel graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van coaching van uw medewerkers op de werkvloer.

Kinderopvang

Vanuit mijn achtergrond in de kinderopvang gaat mijn hart sneller kloppen als ik mensen vanuit die branche kan coachen en begeleiden. Zoals veel branches is de kinderopvang altijd in beweging. Dit vraagt flexibiliteit en reflectie van medewerkers, management en directie. Het is mijn expertise om deze doelgroep te begeleiden bij het maken van bewuste keuzes en het bepalen van strategieën. Door mijn ervaring in de kinderopvang kan ik me als coach goed en snel inleven in de praktijk en daardoor de medewerker/organisatie tot inzicht laten komen.

 

Het vergt moed
om op te groeien
en de persoon te worden
die je werkelijk bent

E.E. Cummings